"licentieovereenkomst voor eindgebruikers" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

licentieovereenkomst voor eindgebruikers

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

eindgebruiker + licentie + overeenkomst


Naamwoord:

licentieovereenkomst voor eindgebruikers (meervoud end user license agreements) (wet) een overeenkomst tussen de fabrikant of auteursrechthebbende, vaak ook wel de licentiegever, van een eindproduct en een persoon, in de volksmond de eindgebruiker, dat de licenties vastgesteld waaronder de eindgebruiker kan het eindproduct, onder beperkingen te gebruiken, zoals gespecificeerd in het contract of overeenkomst.


Referentie:

end user license agreement

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding licentieovereenkomst voor eindgebruikers. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 149 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding licentieovereenkomst voor eindgebruikers door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 78118 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden