"entree" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

entree

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

entrance


Engels Uitspraak:

en•trance


Naamwoord:


Etymologie

(Oude Franse) ingang, uit (Oude Franse) & (Frans) deelnemer, onvoltooid deelwoord van entrer aan te gaan. Zie Enter .


Definitie

1. De handeling van het invoeren of in te gaan op; binnendringen; zo, de ingang van een persoon in een huis of een appartement; vandaar, de handeling van het in bezit nemen, zoals onroerend goed, of van het kantoor; zo, de ingang van een erfgenaam over zijn erfdeel, of van een magistraat in het kantoor.

2. Vrijheid, macht, of toestemming om te gaan; zoals, om toegang te geven aan vrienden. (Shakespeare)

3. De passage, deur of poort, voor het invoeren. Toon ons, wij bidden U, de entree naar de stad. Rechters i. 24.

4. Het invoeren van op; het begin, of datgene waarmee het begin wordt gemaakt; de aanvang; initiatie; als, een moeilijke entree in het bedrijfsleven. "Pas op voor toegang tot een ruzie." (Shakespeare) St. Augustine, in de ingang van een van zijn toespraken, maakt een soort van verontschuldiging. Hakewill.

5. De oorzaak moet worden ingevoerd op een register, als een schip of goederen op een customhouse; Een binnenkomt; zo, zijn entree van de aankomst werd dezelfde dag gemaakt.

6. (nautische) (a) De hoek waarin de boeg van een schip maakt met het water op de waterlijn. Hamersly's Naval Encyclopedie (b) De boeg, of hele wedgelike voorschip van een schip, onder de waterlijn. Totten.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord verrukking; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Entrancing., Voorwoord en- + trance.


Definitie

1. Om in een trance brengen; te ongevoelig om objecten te presenteren maken. Hem, nog steeds in trance en in een ontspannen nest, ze droegen van het veld en naar het bed overgebracht. Dryden.

2. Om in een extase brengen; te bekoren met vreugde of wonder; naar vervoering; te charmeren. En ik zo verrukt met haar hemelse nota, stond ik in trance, en had geen ruimte voor het denken. Dryden.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding entree. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke entree vindt u hieronder:

1.ENT
2.entablature
3.entacapon
4.entackle
5.entactogen
6.entactogene
7.entactogenesis
8.entad
9.entailment
10.ental
11.entame
12.entameba
13.entangle
14.entangled
15.entangler
16.entanglon
17.entasia
18.Entasis
19.entassment
20.entastic
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 90 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding entree door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 8 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 79335 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden