"zelfs kiel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zelfs kiel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van zelfs + kiel.


Naamwoord:

zelfs kiel (ontelbaar) (nautische) De situatie waarin een waterscooter drijft of verloopt in een level en vlotte manier. 1855, Washington Irving, "The Bermuda" in Woolfert's Roost en andere papieren: hij onbeleefd wind stierf weg; en geleidelijk een lichte bries ontstond direct achterschip, het invullen van elke zeil, en soepel wafting ons mee op een nog kiel. (Idiomatische, van emoties, etc.) De staat of kenmerk van het onder controle en in balans. 2007 december 26, Denise Grady, "Omgaan met de ziekte van Alzheimer: Ziekte brengt drastische veranderingen aan patiënten, en stress aan familieleden," New York Times (teruggehaald 14 december 2013): De ziekte. . . speelt ravage met stemming, persoonlijkheid, waarneming en denken, en kan voortdurend worden aangepast door vrienden en familieleden vragen alleen maar om het leven in evenwicht te houden. (Idiomatische, van een bedrijf of een andere activiteit) De staat of kenmerk van wordt goed gecontroleerd en soepel. 2010 december 14, Steve Schaefer "Voorraden Stabiel, Best Buy Gehavend," forbes.com (teruggehaald 14 december 2013): Wall Street was op een vrij gelijkmatige kiel dinsdag ochtend, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor Best Buy als de aandelen van het bedrijf kelderde.


Referentie:

even keel

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zelfs kiel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 28 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zelfs kiel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 82334 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden