"zich bloot" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zich bloot

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

zichzelf (idiomatische) bloot aan naakt in het openbaar verschijnen. 2013, Holly Baxter, Is masturberen in het openbaar een lachertje? (In The Guardian, 20 september 2013) Elders in Zweden onlangs, twee minderjarige meisjes gedrukt kosten bij een tiener zich blootgesteld aan hen op een meer. De rechtbank besloot, ondanks getuigenissen van de slachtoffers, dat de overtreding was "niet van seksuele aard" en verwierp het.


Referentie:

expose oneself

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zich bloot. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 147 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zich bloot door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 83792 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden