"field work" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

field work

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

veldwerk (meervoud veld werken) Een tijdelijke fortificatie in het veld 1954 - Ierse Defense Act, 1954; Sectie 268: Als een persoon, zonder wettig gezag, maakt of pogingen om elke schets, tekening, foto, beeld, het schilderen, model of de eventuele fort, batterij, veldwerk, verrijking of een militaire werk van de verdediging, vliegveld, kazernes maken , post, tijdschrift, munitie fabriek, winkels depot of enige andere regering woning bezet of gedeeltelijk bezet door de strijdkrachten of enig gedeelte daarvan, die persoon is schuldig aan een strafbaar feit krachtens dit onderdeel en is aansprakelijk bij standrechtelijke veroordeling daarvan tot een boete van niet meer dan £ 100 of, naar het oordeel van de rechtbank, een gevangenisstraf van enige termijn van ten hoogste twaalf maanden, en alle schetsen, tekeningen, foto's, foto's, schilderijen, maquettes en notities en alle gereedschappen en alle materialen of apparaten voor schetsen, tekenen , fotograferen, schilderen of modellering gevonden in zijn bezit, worden niet vergoed en kunnen worden vernietigd, verkocht of anderszins vervreemd als Minister van Staat regisseert. (In het wetenschappelijk onderzoek) Het verzamelen van ruwe gegevens, in het veld 1993, Dick Hobbs, Tim mei, interpreteren het veld: rekeningen van etnografie, pagina 45: Zij moeten toegang te krijgen, deel te nemen in het veld-werk, en ten slotte het veld om te vertrekken het uitvoeren van analyses.


Referentie:

field work

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding field work. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke field work vindt u hieronder:

1.fie
2.fiedlerite
3.fief
4.field
5.field hockey
6.field mouse
7.field of view
8.field work
9.field-effect
10.fieldball
11.fieldcraft
12.Fielden
13.fielder
14.Fielding
15.Fielding cirkel
16.Fielding positie
17.fieldless
18.fieldlike
19.Fieldpiece
20.fieldscale
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 126 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding field work door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 87473 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden