"foul" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

foul

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

foul


Engels Uitspraak:

foul


Naamwoord:


Etymologie

Zie Fowl .


Definitie

Een vogel. (Verouderde) Chaucer.Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

Compar. Fouler (-er); superlatief vuilste, (Oud Engels) fout, ful, (Angelsaksische) ful.; verwant aan het (Nederlandse) Vuil, Duits faul verrot, (Oudhoogduits) ful, (IJslandse) ful vuile, stinkende; (Deens) fuul, (Zweedse) ful fout, (Gothic) FULs stinkende, (Litouws) puti verrot te zijn, (Latijn) putere te stinken, zijn verrot, pus pus, (Grieks) py`on pus, te veroorzaken aan rot , Sanskriet puy te stinken. * 82. Verlenen Defile te bevuilen, File om bevuilen, Filth, Pus, Rot.


Definitie

1. Bedekt met, of bevattende vreemde bestanddelen die schadelijk, schadelijk, beledigend, of obstructieve; smerige; vies; niet schoon; vervuild; nare; verontreinigd; als, een vieze doek; vuile handen; een vieze schoorsteen; bedorven lucht; bodem van een schip is fout wanneer begroeid met zeepokken; een pistool wordt overtreding van herhaalde afvuren; een goed is fout met vervuild water. Mijn gezicht is fout met geween. Job. xvi. 16.

2. schunnig; obsceen of godslasterlijk; misbruik; zo, vuile woorden; grof taalgebruik.

3. Hateful; verfoeilijke; beschamend; verfoeilijke; ellendig. "De fout met Sycorax." (Shakespeare) Wie eerst verleid ze met die vuile opstand Milton.

4. Walgelijke; walgelijk; als, een vieze ziekte.

5. Ugly; huiselijke; arme. (Verouderde) Chaucer. Laten wij, zoals handelaren, tonen onze vuilste waren. (Shakespeare)

6. niet gunstig; ongunstig; niet eerlijk of voordelig; als, een vieze wind; een vieze weg; bewolkt of regenachtig; stormachtige; niet eerlijk; - Zei het weer, hemel, etc. Dus overtreding een klaart het niet zonder een storm. (Shakespeare)

7. Niet gelijkvormig aan de vastgestelde regels en gewoonten van een spel, conflict, test, enz .; oneerlijk; oneerlijk; oneervol; bedrog; zo, vals spel.

8. Het hebben van vrijheid van beweging gestoord door botsing of verstrengeling; verstrikt; - In tegenstelling tot ontruimen; als, een touw of kabel kan krijgen fout terwijl het betalen het uit.

Foul anker. (Nautische) Zie Anker . - Foul ball (Honkbal), een bal die voor het eerst de grond raakt buiten het vuile bal lijnen, of rollen buiten bepaalde grenzen. - Foul bal lijnen (Honkbal), lijnen van de thuisbasis, door middel van de eerste en derde basen, aan de grens van het veld. - Foul ligplaats (nautische), een ligplaats waar een schip is in gevaar van vervuiling andere vesel. - Foul factuur, of Foul factuur van de gezondheid, een certificaat, naar behoren geviseerd, dat een schip is afkomstig uit een plaats waar een besmettelijke ziekte heerst, of dat een deel van de bemanning zijn besmet. - Foul exemplaar, een ruw ontwerp, met doorhalingen en correcties; - In tegenstelling tot de reële of schoon exemplaar. "Sommige schrijvers roemen van nalatigheid, en anderen beschaamd om hun vuile kopieën zien zou zijn." Cowper. - Foul bewijs, een ongecorrigeerde bewijs; bewijs dat een overmatige hoeveelheid fouten. - Foul staking (Honkbal), een staking van de batsman als enig deel van zijn persoon is buiten de lijnen van zijn positie. - Om fout vallen, uit te vallen; ruzie te maken. (Verouderde) "Als ze zijn geen manieren beledigd, ze vallen overtreding." Burton. - Om te vallen, of lopen, fout van. Zie Fall . - Om vuile water te maken, om te varen in dergelijke ondiep water dat de kiel van het schip beweegt de modder op de bodem.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Vervuilde; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Vervuiling.


Definitie

1. Om smerige maken; te verontreinigen; te bekladden; vies; bodem; zoals, om het gezicht of handen met slijk bevuilen.

2. (Military) tot (de boring van een geweer) incrust met verbrande poeder in het proces van het bakken.

3. Voor het afdekken van (bodem van een schip) met iets dat haar zeilen impered; als, een bodem vervuild met zeepokken.

4. Om te verstrikken, om zo beweging te belemmeren; als, aan een touw of kabel raken op het betalen van het uit; in botsing te komen met; als, één boot de andere vervuild in een race.Intransitief Werkwoord:


Definitie

1. verstopt raken met verbrande poeder in het proces van het bakken als een pistool.

2. Om Entagled geworden, zoals touwen; in botsing met iets te komen; zoals de twee boten vervuild.Naamwoord:


Definitie

1. verstrengeling; een botsing, zoals in een boot race.

2. (Honkbal) Zie Foul bal, onder bijvoeglijk naamwoordOns helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding foul. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke foul vindt u hieronder:

1.fou
2.Foucauldiaanse
3.Foucault
4.foucault current
5.Foucault huidige
6.Foud
7.foudroyant
8.fougade
9.fougasse
10.fougerite
11.Foughten
12.foul
13.foul-gesproken
14.foulant
15.foulard
16.foulder
17.foule
18.Foule Mudammas
19.fouler
20.fouling
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 142 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding foul door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 15 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 91957 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden