"brandstof" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

brandstof

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

tanken (meervoud fuelings) De handeling of het proces waarbij iets wordt aangewakkerd. 2006, Edwin Black, hoofdstuk 2, Internal Combustion: Begraven in de Middellandse Zee kust zijn enkele 70-90000000 ton slakken uit het oude smelten, ongeveer een derde van het geconcentreerd op het Iberisch schiereiland. Deze onophoudelijke industriële brandstof veroorzaakt de ontbossing van de naar schatting 50-70.000.000 hectare bos.


Werkwoord:

tanken onvoltooid deelwoord van brandstof.


Referentie:

fueling

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding brandstof. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 35 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding brandstof door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 93746 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden