"bont hamburger" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bont hamburger

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

bont hamburger (meervoud bont hamburgers) (jargon, meestal in het kader van cunnilingus): Een vulva, in het bijzonder een ongeschoren één. 2001 16 augustus John Duffey, antwoorden in "Ze zal van mij zijn ...", alt.babylon5.uk Oh je hebt niet geleefd tot u een knabbelen op een bont hamburger heb gehad! 2002, weet Elvis F. Mitchell, The Voices van de onderdrukten, iUniverse, pagina 85 Vanavond wil ik je bont-hamburger eten en ik niet de zorg over het krijgen van geglazuurde 2007, Karl Rockwood, The Very Private Secretary, BlackMask Online, pagina 95 Nu , langzaam en niet om natuurlijk, je je benen kruisen en geef ze een snelle blik op je kleine bont-hamburger.


Referentie:

fur burger

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bont hamburger. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bont hamburger vindt u hieronder:

1.bon
2.Bon Gula
3.bon mot
4.bon sao
5.bon Silene
6.bon ton
7.bon-akkoord
8.bona fide
9.bona fides
10.bona peritura
11.bona roba
12.bona vacantia
13.bonable
14.bonaccordite
15.bonaci
16.Bonacker
17.bonafide
18.Bonair
19.Bonaire
20.bonanza
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 72 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bont hamburger door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 94221 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden