"galerijen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

galerijen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Adjectief:

Adjectief galleried (comparative galleried superlative galerijen) Het hebben van een galerij structuur, met name in de vorm van een overdekte passage ondersteund door kolommen of bogen. 1898, Winston Churchill, hoofdstuk 5, The Celebrity: Maar Miss Thorn opgelucht de situatie door te lachen hardop. We begonnen om haar te vertellen over Mohair en de cotillon, en van ons punt van waarneming van de Florentijnse galerijen veranda, en ze stond erop dat ze zou er bij ons. 1917, James A. Cooper, Cap'n Abe, Opslaghouder: Halverwege de heuvel af, net voorbij de eerste kerk en het postkantoor, was het wandelen, galerijen oude structuur in het gezicht van die, en hoog onder de dakrand, was schilderde de naam "Cardhaven Inn."


Referentie:

galleried

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding galerijen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 28 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding galerijen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 94964 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden