"gel" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gel

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit Latijns Gelu.


Synoniemen:

Glaç


Naamwoord:

gel (telbare en ontelbare, meervoud gels) Een semi-vaste bijna solide colloïde van een vaste stof en een vloeistof, zoals jam, kaas of opaal. 2013 mei-juni, Charles T. Ambrose, "Ziekte van Alzheimer", American Scientist, volume 101, nummer 3, pagina 200: Vergelijkbare studies van ratten hebben gebruikt vier verschillende intracraniële resorbeerbaar, trage systemen met aanhoudende afgifte-chirurgische schuim, een thermische gel depot een microcapsule of biologisch afbreekbaar polymeer korrels. Elke gel bestemd voor bepaalde cosmetisch gebruik, zoals stylen van het haar.


Werkwoord:

gel (derde persoon enkelvoud tegenwoordige gels, onvoltooid deelwoord geleren, onvoltooid verleden deelwoord geleerde) (transitief) Aan (cosmetische) gel aan (het haar, etc) zijn van toepassing. (Intransitief) Om een ​​gel geworden. (Intransitief) Om een ​​rapport te ontwikkelen.


Adjectief:

Adjectief gele gel


Anagrammen:

ELG, ELG, been, been.


Referentie:

gel

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gel. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 177 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gel door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 6 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 96264 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden