"Gelande" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Gelande

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van Duitse Gelände ("terrein")


Naamwoord:

Gelande (skiën) terrein, gebied 1993, "The Secret Koninkrijk Ski Bums", Skiën, volume 46, nummer 1, pagina 110: De grondoppervlakte is versierd met een immense Gelande sprong, off die zich kwalificeerde skiërs regelmatig vangen 200 meter van de lucht . (Skiën) een verkorting van gelandesprung, een vorm van schansspringen. 2009, "Snowbowl Gelande Championship", Montana Snowbowl, geraadpleegd op 2012-02-04: Gelande is een tweedaags skischans evenement aantrekken van nationale media evenals jumpers uit alle hoeken van de VS 2009 19 april "Skiërs Take Flight at Snowbird Gelande ", First Tracks: Little Cottonwood Canyon heeft een rijke geschiedenis met Gelande wedstrijden, en het kijken naar de skiërs zweven over 200 voet is niet iets wat je elke dag te zien. 2010 9 april '' Gelande Quaffing 'competitie zaterdag in Vail Valley ", Vail, CO, Vail Daily: Maar ergens langs de weg Gelande Quaffing was verloren en de aprés geest vergeten.


Referentie:

gelande

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Gelande. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 30 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Gelande door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 96269 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden