"zigeuner mot" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

zigeuner mot

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

gipsy moth


Engels Uitspraak:

moth


Naamwoord:


Definitie

Een Mot van de Pol (Ocneria dispar) inwoner van de Oude Wereld, maar per ongeluk geïntroduceerd in het oosten van Massachusetts ongeveer 1869, waar haar rupsen grote schade aan fruit, schaduw, en het bos de bomen van vele soorten hebben gedaan. De man zigeuner mot is geelbruin, de vrouwelijke witte, en groter dan de mannelijke. In beide geslachten de vleugels worden gekenmerkt door donkere lijnen en een donkere maantje. De rupsen bij volgroeide hebben een grijsachtig gevlekt uiterlijk, met blauwe knobbeltjes op de voorste en rode knobbels op het achterste deel van het lichaam, aanleiding geven tot vrij lange gele en zwarte haren. Ze verpoppen meestal in juli en de mot verschijnt in augustus. De eieren worden gelegd op boomstammen, rotsen, enz. En luik in het voorjaar.
Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding zigeuner mot. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke zigeuner mot vindt u hieronder:

1.zig
2.zig wanneer men moet zag
3.zigadene
4.Zigeuner
5.zigeuner mot
6.zigeuner paddestoel
7.zigeunermot
8.zigeuners
9.Zigger
10.ziggety
11.ziggurat
12.ziggy
13.zighyr
14.Zigua
15.zigzag
16.zigzaggedly
17.zigzaggedness
18.zigzaggende
19.zigzagger
20.zigzaggery
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 101 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding zigeuner mot door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 98076 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden