"hamer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

hamer

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

hamer tot een akkoord te komen na veel ruzie Twee jaar na de vloed, mijn advocaat in geslaagd om hamer een schikking met mijn verzekeringsmaatschappij over de schadevergoeding. 2012 December 21, David M. Halbfinger, Karel V. Bagli en Sarah Maslin Nir, "On Verwoest Kustlijn, het is Rebuild Bewust vs. Rebuild Now", New York Times: In New York City, eigenaren van onroerend goed op zoek naar rebound van de storm zal hebben om hun weg te voelen door een wildernis van nieuwe overstromingskaarten, vernieuwde bouwvoorschriften en bestemmingsplannen verordeningen, samen met een tal van andere maatregelen aan de specifieke behoeften van de storm gehavende gemeenschappen - die nog moeten worden gehamerd en goedgekeurd .


Referentie:

hammer out

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding hamer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke hamer vindt u hieronder:

1.ham
2.HAM
3.ham het omhoog
4.ham radio
5.ham schacht
6.ham spronggewricht
7.ham up
8.hamachi
9.hamadryad
10.hamadryas
11.Hamal
12.hamamelis
13.hamamelose
14.Hamansoren
15.hamantasch
16.hamartia
17.hamartoma
18.Hamas
19.hamate bot
20.hamated
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 34 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding hamer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 104710 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden