"gelukkige verjaardag" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gelukkige verjaardag

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

Van harte gefeliciteerd vele gelukkige rendement van de dag


Werkwoord:

gelukkige verjaardag (derde persoon enkelvoud tegenwoordige gelukkig verjaardagen, onvoltooid deelwoord blij birthdaying, onvoltooid verleden deelwoord happy birthdayed) (informeel, transitief) Om een ​​gelukkige verjaardag op (iemand) wensen.


Tussenwerpsel:

gelukkige verjaardag! Gezegd of geschreven naar een persoon die viert zijn of haar verjaardag met het oog op de goede wensen van de spreker of schrijver (letterlijk, "misschien heb je een gelukkige verjaardag") Toen Stuart kwam de kamer binnen te brengen, iedereen schreeuwde, "Gelukkige verjaardag! "


Referentie:

happy birthday

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gelukkige verjaardag. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 67 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gelukkige verjaardag door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 105178 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden