"gelukkig einde" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gelukkig einde

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

happy end (meervoud happy endings) Een clichématige conclusie waarin alle losse eindjes zijn vastgebonden en alle hoofdpersonen zijn content. Zie ook lang en gelukkig. 1930, Bertrand Russell, De verovering van Geluk: Het leven is niet op te vatten op de analogie van een melodrama waarin de held en heldin gaan door ongelofelijke tegenslagen waarvoor zij worden gecompenseerd door een happy end. 1957 juli 6, Mel Blanc als Bugs Bunny, Wat is Opera, Doc ?: Nou, wat had je verwacht in een opera? Een happy end? 1987, Willy DeVille, "Storybook Love" (lied): En ze zei: / "Weet u niet dat verhalenboek houdt, / hebben altijd een happy end." (Vulgair, jargon, gebruikt eufemistisch) Een handjob, vooral de ene na een massage.


Referentie:

happy ending

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gelukkig einde. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 37 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gelukkig einde door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 105183 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden