"hertshoorn" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

hertshoorn

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

hartshorn


Engels Uitspraak:

harts•horn


Naamwoord:


Definitie

1. De hoorn of gewei van het hert, of mannelijke edelherten.

2. Geesten van hartshorn (zie hieronder); vluchtige zouten. Hartshorn weegbree (botanische), een jaarlijkse soorten weegbree (Hertshoornweegbree); - Riep ook duck's-hoorn. Booth. - Hartshorn schaafsel, oorspronkelijk afkomstig uit de horens van herten, worden nu voornamelijk verkregen door schaven beneden de botten van kalveren. Ze bieden een soort gelei. Hebert. - Zout van hartshorn (Chemie), een onzuivere solide carbonaat van ammoniak, verkregen door de destructieve destillatie van hartshorn, of enige vorm van bot; vluchtige zouten. Brande & Cox-- Geesten van hartshorn (Chemie), een oplossing van ammoniak in water; - Zo genoemd omdat vroeger verkregen uit hartshorn krullen door destructieve destillatie. Vergelijkbare ammoniakaal oplossingen uit andere bronnen hebben dezelfde naam gekregen.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding hertshoorn. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 55 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding hertshoorn door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 105604 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden