"gedoe" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gedoe

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

gedoe (meervoud gedoe) Trouble, last, ongewenste ergernissen of problemen. Ik ging door een hoop gedoe de eerste om een ​​ticket te krijgen. Een gevecht of argument. Een actie die niet de moeite alleszins waard.


Werkwoord:

gedoe (derde persoon enkelvoud tegenwoordige gedoe, onvoltooid deelwoord koehandel, onvoltooid verleden deelwoord lastiggevallen) Om problemen, lastig te vallen, te ergeren. De ongelukkige jongen werd lastig gevallen door een bende onruststokers op weg naar huis. Om een ​​gevecht te halen of start een argument.


Anagrammen:

halses wimpers leisteen


Referentie:

hassle

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gedoe. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 51 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gedoe door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 105682 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden