"een appeltje met iem. moeten schillen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

een appeltje met iem. moeten schillen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

hebben een appeltje te schillen (idiomatische, meestal gevolgd door met) Om een ​​klacht of klacht (met iemand) hebben; om een ​​omstreden onderwerp te bespreken. circa 1900, Anna Katharine Green, "The Ruby en de Ketel": "Ik bood haar dat bedrag als ze het kledingstuk terug zou nemen En dat deed ze, ze deed, en ik zal nooit meer naar die vreselijke satijn weer dragen.". ¶ Ik maakte een notitie van de naam van deze naaister. Zij en ik kan een bot om op een dag te halen hebben. 1912, Arthur Quiller-Couch, Hocken en HUNKEN, ch. 18: "Ik heb een appeltje te schillen met jou," zei mevrouw Bosenna. . . . "Je hebt niet in de buurt van Rilla al weken, 'ging ze verder, verwijtend. 1992 september 6, Merryl R. Goldberg, "Brieven: Jazz," News York Times (teruggehaald 11 juli 2011): Het is duidelijk dat de heer Jarrett heeft een appeltje te schillen met musici als Branford Marsalis, die hij gelooft "uitverkocht". 2004 18 juli, Smita Madhur en Barbara Kiviat, "World Briefing," Tijd: Auteur John Putzier heeft een appeltje te schillen met organisaties die hun werknemers behandelen alsof ze waren allemaal klonen van elkaar.


Referentie:

have a bone to pick

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding een appeltje met iem. moeten schillen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 229 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding een appeltje met iem. moeten schillen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 105895 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden