"gevaarlijk materiaal" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gevaarlijk materiaal

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

gevaarlijke goederen


Naamwoord:

gevaarlijk materiaal (meervoud gevaarlijke stoffen) Een stof, natuurlijke of door de mens gemaakt, dat intrinsiek gevaarlijk of anderszins vormt een gevaar voor de veiligheid. Voorbeelden zijn materialen die explosief, giftig, chemisch actieve (waaronder zuren en andere bijtende stoffen), radioactieve of biologisch actief zijn (met inbegrip van menselijk bloed en ander medisch afval).


Referentie:

hazardous material

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gevaarlijk materiaal. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 202 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gevaarlijk materiaal door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 106122 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden