"gevoel in het hoofd" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gevoel in het hoofd

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

gevoel in het hoofd (ontelbaar) De staat of de kwaliteit van het hebben van een bepaald type van het hoofd. 2005 februari, Roumyana Pancheva, "Opkomst en ondergang van het Tweede-Position clitics", in Natural Language & Linguistic Theory, Volume 23, Number 1, pagina 103: Een analyse van de historische veranderingen die hebben geleid tot de ontwikkeling van tweede-positie clitics in de oude Bulgaarse wordt voorgesteld dat een schakelaar in de parameter van het hoofd van TP impliceert.


Referentie:

headedness

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gevoel in het hoofd. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 28 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gevoel in het hoofd door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 106250 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden