"heckuva baan" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

heckuva baan

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Ironisch gebruikt met betrekking tot de Amerikaanse president George W. Bush (ernstige) verklaring aan FEMA hoofd Michael D. Brown 2 september 2005, na de orkaan Katrina: "... je doet een mega geweldige baan."


Naamwoord:

heckuva baan (de Amerikaanse politiek, meestal ironisch) Een goede baan. 2005, Al, Kamen, "Lobbyist aan Zet een goed woordje voor Soedan," The Washington Post, 25 oktober 2005,: FEMA, nog steeds een heckuva werk doet. Maandag, met Zuid-Florida aan het bijkomen van de orkaan Wilma, FEMA was het aanbieden van een online alternatief voor degenen die hulp nodig hebben. 2006, '' Zero-ervaring, "" 11 januari 2006, The Register-Guard,: President Bush blijft een heckuva werk te doen installeren goedkeurende trawanten in kerntaken van de overheid berichten. 2006, Paul Krugman, "de schade te beperken," The New York Times, 6 november 2006,: Om het botweg, hij is een onzekere bullebak die gelooft dat het bezit van maximaal een fout, een vergissing, zijn mannelijkheid zou ondermijnen - en die daarom leeft in een droomwereld waarin al zijn beleid zijn slagen en al zijn ambtenaren een heckuva werk doen. 2007, Graydon Carter, "Moord op Denial", juni 2007, Vanity Fair,: Paul D. Wolfowitz, de belangrijkste architect van de oorlog in Irak en de zorgvuldig uitgekozen keuze van president Bush om de Wereldbank ("! Heckuva baan, Wolfie") hoofd, heeft geweest in ontkenning over de vraag of hij zijn baan zal blijven. 2008, Brian O'Connor, "Bedreiging van economische nutteloosheid: Serieus," The Detroit News, 1 april 2008,: Dus laat me zeggen: Heckuva baan, Paulie! Missie volbracht!


Referentie:

heckuva job

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding heckuva baan. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke heckuva baan vindt u hieronder:

1.Hecate
2.hecatombe
3.hecatompedon
4.hecdecane
5.hechsher
6.hechten
7.hechtend
8.hechtenis
9.hechting
10.hechtingsstoornis
11.hechtoppervlaksysteem
12.hechtsbergite
13.heck
14.hecka
15.heckerism
16.heckimal
17.heckle
18.heckuva
19.heckuva baan
20.hectagon
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 193 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding heckuva baan door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 106732 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden