"home" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

home

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

home


Engels Uitspraak:

home


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) hom, ham, (Angelsaksische) ham; verwant aan (Oud-Saksische) zoom, (Nederlands) & Duitse heim, (Zweedse) zoom, (Deens) Hiem, (IJslandse) heimr verblijfplaats, wereld, heima huis, (Gothic) Haims dorp, (Litouws) Kemas, en misschien (Grieks) achterbenen een boer; verlenen Sanskritksh woonplaats, plaats van rust, veiligheid, kshi te wonen. 1. Eén van de eigen woonplaats; het huis waarin men woont; vooral, het huis waarin men woont met zijn gezin; de gewone verblijfplaats van het gezin; ook, je geboorteplaats. De discipelen gingen weer weg naar hun eigen huis. John xx. 10. Thuis is de heilige toevluchtsoord van ons leven. Dryden. Thuis! thuis! sweet, sweet home! Er is geen plaats als thuis. Payne. 2. One's geboorteland; de plaats of het land waar men woont; de plaats waar de voorouders wonen of gewoond. "Onze oude home Engeland." Hawthorne. 3. De verblijfplaats van de aandoeningen, in het bijzonder van de binnenlandse genegenheid. Hij ging in zijn huis - zijn huis niet meer, want zonder hart is er geen thuis. Byron. 4. De plaats waar een ding meestal wordt gevonden, of voor het eerst werd gevonden, of waar het is natuurlijk in overvloed; leefgebied; zitplaats; zo, het huis van de dennen. Haar ogen zijn huizen van stil gebed. Tennyson. Flandria, door tal maakte het huis van oorlog. Prior. 5. Een toevluchtsoord en rust; een asiel; als, een huis voor verschoppelingen; een tehuis voor blinden; vandaar, in het bijzonder, het graf; de laatste rust; Ook, de inheemse en eeuwige verblijfplaats van de ziel. De mens gaat naar zijn eeuwig huis, en de rouwenden zullen in de straat. Kerkelijke xii. 5. 6. (Honkbal) De thuisbasis; Hij begon naar huis. Thuis. (A) Op het eigen huis, of verblijven. (B) In de eigen stad of land; als, vrede in het buitenland en thuis. (C) Bereid om bellers te ontvangen. - Home-afdeling, de afdeling van de uitvoerende administratie, waardoor de interne aangelegenheden van een land worden beheerd. Engeland thuis te zijn over elk onderwerp, vertrouwd of vertrouwd mee zijn. - Om zich thuis voelen, om op iemands gemak. - Om het eigen zelf thuis te maken, om het eigen zelf te doen met zo veel vrijheid als thuis. Syn. - Tenement; huis; woning; verblijfplaats; domicilie.


Definitie

(Dierkunde)]

Zie Homelyn .Naamwoord:


Definitie

[(Oud Engels) hom, ham, (Angelsaksische) ham; verwant aan (Oud-Saksische) zoom, (Nederlands) & Duitse heim, (Zweedse) zoom, (Deens) Hiem, (IJslandse) heimr verblijfplaats, wereld, heima huis, (Gothic) Haims dorp, (Litouws) Kemas, en misschien (Grieks) achterbenen een boer; verlenen Sanskritksh woonplaats, plaats van rust, veiligheid, kshi te wonen.

1. Eén van de eigen woonplaats; het huis waarin men woont; vooral, het huis waarin men woont met zijn gezin; de gewone verblijfplaats van het gezin; ook, je geboorteplaats. De discipelen gingen weer weg naar hun eigen huis. John xx. 10. Thuis is de heilige toevluchtsoord van ons leven. Dryden. Thuis! thuis! sweet, sweet home! Er is geen plaats als thuis. Payne.

2. One's geboorteland; de plaats of het land waar men woont; de plaats waar de voorouders wonen of gewoond. "Ons oude huis [Engeland]." Hawthorne.

3. De verblijfplaats van de aandoeningen, in het bijzonder van de binnenlandse genegenheid. Hij ging in zijn huis - zijn huis niet meer, want zonder hart is er geen thuis. Byron.

4. De plaats waar een ding meestal wordt gevonden, of voor het eerst werd gevonden, of waar het is natuurlijk in overvloed; leefgebied; zitplaats; zo, het huis van de dennen. Haar ogen zijn huizen van stil gebed. Tennyson. Flandria, door tal maakte het huis van oorlog. Prior.

5. Een toevluchtsoord en rust; een asiel; als, een huis voor verschoppelingen; een tehuis voor blinden; vandaar, in het bijzonder, het graf; de laatste rust; Ook, de inheemse en eeuwige verblijfplaats van de ziel. De mens gaat naar zijn eeuwig huis, en de rouwenden zullen in de straat. Kerkelijke xii. 5.

6. (Honkbal) De thuisbasis; Hij begon naar huis. Thuis. (A) Op het eigen huis, of verblijven. (B) In de eigen stad of land; als, vrede in het buitenland en thuis. (C) Bereid om bellers te ontvangen. - Home-afdeling, de afdeling van de uitvoerende administratie, waardoor de interne aangelegenheden van een land worden beheerd. [Engeland] Om thuis op elk onderwerp, vertrouwd of vertrouwd mee zijn. - Om zich thuis voelen, om op iemands gemak. - Om het eigen zelf thuis te maken, om het eigen zelf te doen met zo veel vrijheid als thuis.Bijvoeglijk Naamwoord:


Definitie

1. Van of met betrekking tot de eigen woning of land; binnenlands vervoer; niet vreemd; zo naar huis produceert; het comfort van thuis.

2. Sluit; persoonlijk; wees; als, een huis stuwkracht. Thuisbasis (Honkbal), de basis waarop de batsman staat en dat is het laatste doelpunt in het maken van een run. - Home boerderij, gronden, enz. De boerderij, gronden, enz. Grenzend aan de woning van de eigenaar. - Home veel, een ingesloten perceel waarop het huis van de eigenaar staat. [US] - Home regel, regel of de overheid van een appendent of afhankelijke land, als aan alle lokale en nationale wetgeving, door middel van een regerende macht berust bij het volk in het land zelf, in tegenstelling tot een regering die door de dominante land; zo, huisregel in Ierland. Ook gebruikt adjectively; zo, thuis- regel de leden van het Parlement. - Home heerser, degene die gunsten of bepleit huisregel. - Home run (Honkbal), een compleet circuit van de bases vóór de geslagen bal wordt teruggekeerd naar de thuisbasis. - Home stretch (Sport.), Dat deel uitmaakt van een renbaan tussen de laatste bocht en de winnende bericht. - Home stuwkracht, een goed gerichte of effectief stuwkracht; een die wonden in een vitaal onderdeel; vandaar, in controverse, een persoonlijke aanval.Bijwoord:


Definitie

1. Om iemands huis of land; zoals in de zinnen, ga naar huis, kom naar huis, mee naar huis.

2. Sluit; nauw. Hoe het huis van de lading ons bereikt, is gemaakt. Zuid. Ze komen thuis van mannen business en boezem. Spek.

3. Om de plaats waar het hoort; aan het einde van een opleiding; de volledige lengte; zoals, om een ​​spijker huis te rijden; een cartridge thuis rammen. Draag uw goed rapier kaal en zet het huis. (Shakespeare)

Opmerking: Home wordt vaak gebruikt bij de vorming van samengestelde woorden, waarvan vele behoeven geen speciale definitie; als, zelfgebrouwen, zelfgebouwde, eigen bodem, etc. Om thuis te brengen. Zie Bring . - Om thuis te komen (a) aan te raken of beïnvloeden persoonlijk.. Zie Kom . (B, Nautische) Om te slepen in de richting van het schip, in plaats van het houden van stevig, als de kabel wordt verkort; - Gezegd van een anker. - Om naar huis te halen de vellen van een zeil (Nautical), om de schoten dicht bij de schijf gat halen. Totten.Synoniemen:

woning


huis


woning


woonplaats


woonplaats


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding home. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke home vindt u hieronder:

1.hom
2.homacanth
3.homage
4.homageable
5.homager
6.homalographic
7.homaloid
8.homaloidal
9.homarine
10.Homarus
11.homatropine
12.homaxonial
13.Homberg
14.homburg
15.Homburg hoed
16.home
17.home care
18.home cinema
19.Home Depot
20.home equity
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 166 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding home door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 17 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 110396 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden