"de achtervolging beginnen" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

de achtervolging beginnen

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit de Anglo-Normandische juridische zin hu e cri.


Naamwoord:

tint en huilen (ontelbaar) (historische) De openbare uitoefening van een misdadiger; gepaard met geschreeuw om anderen te waarschuwen om achtervolging in te zetten. 1797, Richard Burn, John Burn (correcties en updates), De vrederechter en Parish Officer, Volume II, 18e editie, pagina 753, Omdat hij die eerste raiseth een moord en brand schreeuwen, waar er geen misdrijf is gepleegd, dat is , hij die geeft de valse informatie, is zwaar gestraft met een boete en gevangenisstraf, als de informatie vals. 1818, William Nicholson, Tint en Schreeuw, vermelding in de Amerikaanse editie van het Britse Encyclopedie: Of Woordenboek van Kunsten en Wetenschappen, Volume 6, ongenummerde pagina Voor de heffing van moord en brand schreeuwen, maar het is een goede cursus om warrant een recht hebben , waar de tijd toelaat, teneinde zonder oorzaak tint voorkomen en huilen, maar niet noodzakelijk, noch altijd gemakkelijk; voor de misdadiger kan ontsnappen voordat de warrant worden verkregen. 1846, Matthew Bacon, Sir Henry Gwilliam, Charles Edward Dodd, John Bouvier, A New verkorting van de wet met grote Aanvullingen en correcties, Volume 4, pagina 693, dat in geval van een moord en brand schreeuwen keer verhoogd en worden geïnd bij supposal van een misdrijf gepleegd, maar in werkelijkheid was er geen misdrijf begaan; Maar degenen, die tint na te streven en te huilen, kan arresteren en te werk als een misdrijf was echt gepleegd. (Bij uitbreiding) Een luide en aanhoudende publieke protesten; vooral één van protest of het maken van enkele vraag. 1955, Caryl schaakstuk, Godsoordeel, in 1956 september citeerde, Walter P. Armstrong, Jr, boekbespreking, American Bar Association Journal, pagina 854, En omdat ik heb niet gemakkelijk afgeschreven, een grote tint en schreeuw omhoog is gegaan dat er iets mis is met ons hele systeem van rechtspleging.


Referentie:

hue and cry

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding de achtervolging beginnen. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 210 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding de achtervolging beginnen door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 112180 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden