"knuffelbaar" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

knuffelbaar

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van knuffel + -able.


Synoniemen:

aanhalig


Adjectief:

Adjectief knuffelbaar (comparative knuffelbaar superlative knuffelbaar) In staat, of geschikt zijn voor, geknuffeld. 1995, Ann M. Martin, Stacey en het Mysterie van Stoneybrook, pagina 78: Claud was blij te verplichten, omdat Gabbie is een uiterst knuffelbaar meisje. 2002, Jeffrey S. Turner, gezinnen in Amerika, pagina 147: Bovendien, deze behoefte manifesteert zich vaak in de jonge kind selectie van een knuffel of knuffelbaar pop of knuffel, een zogenaamde overgangsregeling object door kinderpsychologen. 2005, Desiree Dag, Crazy Love, pagina 183: Hij was precies hoe ze hem herinnerde. Waar Tyrell was knuffelig en knuffelbaar, Mohammad was hard en pezig.


Referentie:

huggable

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!
Openbare Definities


1 Openbare Definities

public image Ingediend door Moeig op Aug 09, 2015
1. Wanneer iemand zich vermoeid voelt, en de drang voelt om iemand te knuffelen. Dat heet zwek maar dat begrijp jij niet
like button


AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding knuffelbaar. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 362 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding knuffelbaar door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 112206 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden