"hype" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

hype

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

hype


Engels Uitspraak:

n


Naamwoord:


Etymologie

Etym. onzeker.


Definitie

Hipe,Naamwoord:


Definitie

Ook Hype. (Wrestling) Een worp waarin tilt de worstelaar zijn tegenstander van de grond, zwaait hem aan de ene kant, klopt hij zijn dichterbij dij van de achterkant met de knie, en gooit hem op zijn rug.Overgankelijk Werkwoord / Tussenwerpsel:


Definitie

[Onvolmaakte & voltooid deelwoord Hiped; onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Hiping.] (Wrestling) Te gooien door middel van een HIPE. - HiperOns helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding hype. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 111 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding hype door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 9 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 113616 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden