"IHVH" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

IHVH

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

ihvh


Engels Uitspraak:

ihvh


Naamwoord:


Etymologie

Geschreven ook JHVH, YHVH.


Definitie

Een transcriptie van de vier constanten die de Hebreeuwse tetragrammaton of "incommunicable naam" van het Opperwezen, die in laatste Joodse traditie niet wordt uitgesproken, behalve met de klinkers van Adonai of elohim, zodat de ware uitspraak is verloren.

Talrijke pogingen zijn gedaan om de veronderstelde oorspronkelijke vorm van het woord te vertegenwoordigen, als Jahaveh, Jahvaj, Jahve, Jahveh, Yahve, Yahveh, Jahve, Jahweh, etc.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding IHVH. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke IHVH vindt u hieronder:

1.IHV
2.IHVH
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 48 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding IHVH door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 115601 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden