"in addition" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

in addition

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Synoniemen:

addedly bovendien verder verder


Bijwoord:

Bijwoord in aanvulling (niet vergelijkbaar) (conjunctieve, idiomatische) ook; ook; naast. 2013 mei-juni, David Van Tassel, Lee DeHaan, "wilde planten aan de Rescue", American Scientist, volume 101, nummer 3: Plantenveredeling is altijd een spel van nummers. De wilde soorten die we gebruiken zijn rijk aan genetische variatie, en de individuele planten zijn zeer heterozygoot en weet niet waar te fokken. Daarnaast zijn wij op zoek naar zeldzame allelen, dus hoe meer planten die we proberen, hoe beter.


Referentie:

in addition

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding in addition. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 195 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding in addition door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 117232 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden