"ondanks" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

ondanks

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Uit Midden-Engels


Anagrammen:

pontifies


Voorzetsel:

ondanks (idiomatische) Ondanks, ongeacht, niettegenstaande. 1898, Henry James, The Turn of the Screw, Courier Dover Publications (1991), ISBN 0486266842, pagina 72, Nee ik 's avonds op Bly voorbij was had de onheilspellende kwaliteit van deze ene; in weerwil van die-en ondanks ook de diepere diepten van de consternatie die onder mijn voeten had geopend, was er letterlijk, in het wegebben werkelijke, een buitengewoon zoete verdriet.


Referentie:

in spite of

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding ondanks. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 242 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding ondanks door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 117424 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden