"jungle" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

jungle

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

jungle


Engels Uitspraak:

jun•gle


Naamwoord:


Etymologie

Hindostanee Jangal woestijn, bos, jungle; Sanskriet ja woestijn.


Definitie

Een dichte begroeiing van struiken, grassen, riet, wijnstokken, enz .; een bijna ondoordringbaar struikgewas van bomen, riet, en rietvelden vegetatie, zoals in India, Afrika, Australië en Brazilië. De jungles van India zijn van bamboe, riet en andere palmen, zeer moeilijk door te dringen. Balfour (Cyclopedia van India). Jungle beer (zoölogie), de aswail of lippenbeer. - Jungle cat (zoölogie), de chaus. - Jungle cock (zoölogie), het mannetje van een jungle gevogelte. - Kip van de wildernis. (Dierkunde, a) Een wilde soorten van het geslacht Gallus, waarvan verschillende soorten bewonen India en de aangrenzende eilanden; als, de-vork tailed jungle gevogelte (Duitse varius) van Java, Duitse Stanleyi van Ceylon, en Duitse G. bankiva van India.

Opmerking: De laatste, die de interne gamecock lijkt, wordt verondersteld een van de oorspronkelijke soorten waarvan de kippen afkomstig zijn. (B) Een Australische grallatorial vogel (Megapodius tumulus) die is gelieerd aan de borstel kalkoen, en, net als de laatste, legt haar eitjes in de terpen van plantaardig materiaal, waar ze worden uitgebroed door de warmte geproduceerd door ontleding.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding jungle. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke jungle vindt u hieronder:

1.jun
2.juncaceous
3.juncate
4.juncite
5.junco
6.juncous
7.junctiediode
8.junction
9.junction box
10.junction detector
11.junction transistor
12.junctional
13.junctionless
14.junctura
15.juncture
16.junctureless
17.june
18.juneating
19.Juneau
20.juneberry
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 29 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding jungle door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 127234 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden