"bewaarder" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

bewaarder

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

keeper


Engels Uitspraak:

keep•er


Naamwoord:


Definitie

1. Iemand die, of dat wat, houdt; iemand die, of dat wat, bezit of heeft het bezit van iets.

2. Iemand die in hechtenis blijft; degene die de zorg van een gevangenis en de lading van gevangenen.

3. Eén die de zorg, bewaring, of toezicht van iets; zo, de bewaarder van een park, een pond, van schapen, van een poort, enz .; de keeper van de bijgevoegde eigendom; dus iemand die redt van schade; een verdediger; een ploertendoder. De Heere is uw Bewaarder. Psalmen cxxi. 6.

4. Iemand die blijft of houdt in een plaats of positie. Discreet; kuis; keepers thuis. Titus ii. 5.

5. Een ring, riem, klem, of een apparaat voor het houden van een voorwerp op zijn plaats; als: (a) de doos op een deurstijl waarin de grendel van een slot steekt, wanneer geschoten. (B) Een ring dient om een ​​ring aan de vinger. (C) Een lus nabij de gesp van een riem om het einde van de band te ontvangen.

6. Een vrucht die goed houdt; zo, de Roxbury Roodbruine is een goede keeper. Downing. Keeper van het bos (Old England Law), een officier die de belangrijkste regering van alle dingen die betrekking hebben op het bos had. - Keeper van het grote zegel, een hoge functionaris van de staat, die de voogdij van de grote zegel heeft. Het kantoor is nu verenigd met die van Lord Chancellor. [Engeland] - Keeper van het King's geweten, de Lord Chancellor; - Een naam gegeven wanneer de kanselier was een geestelijke. [Engeland] - Keeper van de Privy Seal (ook gestyled Lord Privy Seal), een hoge functionaris van de staat, door wiens handen passeren alle charters, gratie, etc. voordat zij aan de grote zegel komen. Hij is een ingewijd raadslid, en heette vroeger klerk van de Privy Seal. [England] - - de eigenaar van een magneet, een stuk ijzer waarvan de twee polen verbindt, voor het bijhouden van de magnetische kracht onverminderd; een armatuur.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding bewaarder. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke bewaarder vindt u hieronder:

1.bewaakt
2.bewaar-
3.bewaarbaarheid
4.bewaard
5.bewaard man
6.bewaarder
7.bewaargeving
8.bewaarheid
9.bewaarneming
10.BEWAG
11.bewailable
12.bewailer
13.bewailingly
14.bewailment
15.bewake
16.bewaker
17.Bewakers
18.bewapend
19.bewapenen
20.bewapenen zwaard
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 197 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding bewaarder door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 128329 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden