"kind" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

kind

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

kind


Engels Uitspraak:

kind


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

Compar. Kinder; superlatief Vriendelijke., (Angelsaksische) cynde, gecynde, natuurlijke, aangeboren, goed een oude voltooid deelwoord van de wortel van (Engels) verwanten. Zie Kin verwanten.


Definitie

1. Kenmerkend voor de soort; verbondenheid met zijn natuur; natuurlijke; native. (Verouderde) Chaucer. Betaamt zoeter dan het zou moeten zijn, en verliest de vriendelijke smaak. Holland.

2. Het hebben van gevoelens die past bij onze gemeenschappelijke aard; sympathiek; sympathiek; als een vriendelijke man; een goed hart. Toch was hij vriendelijk, of indien ernstig in iets, De liefde die hij droeg aan het leren zijn schuld was. Goldsmith.

3. Toont tederheid of goedheid; geneigd om goed te doen en het verlenen geluk; wars van kwetsen of paining; welwillende; goedaardig; genadig. Hij is goed jegens de ondankbaren en kwaad. Luke vi 35. O wrede dood, die u meer natura Dan om de ellendige stervelingen achtergelaten. Waller. Een collega-gevoel maakt een wonderlijke soort. Garrick.

4. Uitgaande van, of gekenmerkt door, goedheid, zachtmoedigheid, of welwillendheid; als een soort actieve "Manners zo vriendelijk, maar toch statige." Tennyson.

5. Gentle; handelbaar; gemakkelijk beheerst; als, een paard soort in harnas.Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) Kinde, cunde, (Angelsaksische) cynd. Zie Kind , bijvoeglijk naamwoord


Definitie

1. Natuur; natuurlijk instinct of dispositie. (Verouderde) Hij wist door natura en door geen andere overlevering. Chaucer. Sommigen van u, op pure instinct van de natuur, worden geleid door soort t'admire uw medemens. Dryden.

2. Race; geslacht; soorten; generieke klasse; als, in de mens of de mensheid. "Kom van zo laag is een soort." Chaucer. Elke soort beesten en vogels. James III.7. Ze volgt de wet van haar soort. Wordsworth. Hier om het zaad van brood zaaien, Die man en al de soorten worden gevoed. Emerson.

3. Aard; stijl; karakter; sorteren; mode; wijze; verscheidenheid; beschrijving; klasse; zo, er zijn verschillende soorten welsprekendheid, van stijl, en van de muziek; vele soorten van de overheid; verschillende soorten grond, etc. Hoe divers Liefde doet zijn optochten spelen, En sneeuwt zijn macht in variabele soorten! Spenser. Er is een soort van vlees der mensen, ander is het vlees der beesten, en een ander der vissen, en een ander der vogelen. I Cor. xv. 39. Diogenes werd gevraagd in een soort minachting: Wat was het zaak dat filosofen achtervolgd rijke mannen, en niet de rijken filosofen Bacon. Een soort, iets behorend tot de klasse; iets als naar; - Zei losjes of geringschattend. In natura, in de producten of de aangewezen waar zelf, als onderscheiden van zijn waarde in geld. Belasting op grondbewerking werd vaak geheven in natura bij maïs. Arbuthnot.Overgankelijk Werkwoord:


Etymologie

Zie Kin.


Definitie

Te verwekken. (Verouderde) Spenser.Synoniemen:

welwillend


See Obliging.


goedaardig


weldadig


vrijgevig


genadig


gunstig


genereus


verdraagzaam


toegeeflijk


tender


humaan


mededogend


goed


toegevend


goedertieren


mild


zacht


zacht


bereidwillig


vriendschappelijk


minnelijk


sorteren


species


klasse


geslacht


natuur


stijl


karakter


fokken


reeks


Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding kind. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke kind vindt u hieronder:

1.kin
2.kin hoest
3.kin muziek
4.kin roll
5.kina
6.Kinabast
7.kinaesodic
8.kinaesthesis
9.kinaesthetic
10.kinase
11.kinate
12.kinatie
13.kinazuur
14.kinband
15.kinbescherming
16.kinboshi
17.kincob
18.kind
19.kind
20.kind bruid
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 160 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding kind door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 43 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 129376 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden