"Kingmaker" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Kingmaker

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van koning + maker.


Naamwoord:

kingmaker (meervoud kingmakers) Iemand die een sterke invloed op de keuze van een leider heeft. 2012 April 23, Angelique Chrisafis, "Franse verkiezingen: Marine Le Pen kiezers worstelen met hun rol als kingmakers", The Guardian: Alain, die trots is op het kiezen van de extreem-rechts, maar nog steeds niet wilde dat zijn echte naam afgedrukt, is een van de 6,4 miljoen Le Pen kiezers die nu de kingmakers in de beslissing wie wordt de volgende president van Frankrijk. Als de socialistische François Hollande stond boven aan de poll, het verslaan van de rechtse president, Nicolas Sarkozy, en wint aan momentum voor de terugkeer van de linker naar het voorzitterschap voor de eerste keer in een generatie, is het Le Pen waarvan de hoge tonen en de derde plaats heeft nu de verkiezingen in de balans.


Referentie:

kingmaker

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Kingmaker. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke Kingmaker vindt u hieronder:

1.kin
2.kin hoest
3.kin muziek
4.kin roll
5.kina
6.Kinabast
7.kinaesodic
8.kinaesthesis
9.kinaesthetic
10.kinase
11.kinate
12.kinatie
13.kinazuur
14.kinband
15.kinbescherming
16.kinboshi
17.kincob
18.kind
19.kind
20.kind bruid
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 135 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Kingmaker door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 129532 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden