"lace" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

lace

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

lace


Engels Uitspraak:

lace


Naamwoord:


Etymologie

(Oud Engels) las, (Oud-Frans) laz, (Frans) lacs, verkleinwoord Lacet, van (Latijnse) laqueus strop, strik; Waarschijnlijk verwant aan lacere te verleiden. Confer Delight, Elicit, Lasso, Latchet.


Definitie

(Las),Naamwoord:


Etymologie

onvolmaakte & voltooid deelwoord Laced (ast); onvoltooid deelwoord & verbaal substantief Lacing.


Definitie

1. Dat wat bindt of houdt, in het bijzonder door het zijn verweven; een koord, koord of band, meestal een doorreis oogje of andere gaten, en gebruikt in tekenen en houden samen delen van een kledingstuk, van een schoen, van een machine riem, enz. Zijn hoed hing op zijn rug door een veter . Chaucer. Voor het streven meer, het meer in veters sterke Zelf bond hij. Spenser.

2. Een strik of gin, vooral één van gevlochten koorden; een net. (Verouderde) Fairfax. Vulcanus had u toch gevangen [Venus] in zijn kant. Chaucer.

3. Een weefsel van fijne draden van linnen, zijde, katoen, enz. Vaak versierd met cijfers; een delicate weefsel van draad, veel gedragen als een sieraad van jurk. Onze Engels dames zijn veel gegeven aan het dragen van costlylaces. Spek.

4. Geesten toegevoegd aan koffie of een ander drankje. [Oude Slang] Addison. Alencon kant, een soort punt kant, geheel van handwerken, voor het eerst gemaakt in Alençon in Frankrijk, in de 17e eeuw. Het is zeer duurzaam en van grote schoonheid en kosten. - Bone kant, Brusselse kant, enz. Zie Bone , Brussel, enz. - Goud kant, of Silver-kant, kant met kettingdraden van zijde of zijde en katoen en een inslag van zijden draad bedekt met goud (of zilver ), of met vergulde. - Leer, dun, olie-gelooid leder geschikt voor het snijden in naad voor machine riemen. - Hagedis (dierkunde), een grote, aquatisch, Australische hagedis (Hydrosaurus giganteus), gelieerd aan de monitoren. - Papier, papier met een opengewerkte ontwerp in navolging van kant. - Stuk (scheepsbouw), het belangrijkste stuk hout waarvan ondersteunt de snavel of het hoofd uitsteekt buiten de stengel van een schip. - Kussen en kussen kant. Zie Pillow .Overgankelijk Werkwoord:


Definitie

1. Om vast te zetten met een kant; om samen te trekken met een kanten gepasseerd oogje gaten; om zich te verenigen met een kant of veters, of, figuurlijk. met iets dat lijkt op veters. (Shakespeare) Bij een verblijf van Jenny's nieuw zijn geregen. Prior.

2. Om te sieren met smalle stroken of vlechten van enkele decoratief materiaal; zo, doek geregen met zilver. (Shakespeare)

3. Om te verslaan; te sjorren; om strepen te verdienen op. [Colloq.] Ik zal je jas want gij kant. L'Estrange.

4. Om geesten toe te voegen aan (een drank). [Oude Slang]Intransitief Werkwoord:


Definitie

Worden vastgemaakt met een veter of veters; zo, deze laarzen kant.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding lace. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke lace vindt u hieronder:

1.lac
2.Lacaniaanse
3.Laccadive Eilanden
4.laccase
5.laccate
6.lacceroic
7.lacceroic zuur
8.laccic
9.laccin
10.Laccoliet
11.laccolite
12.lace
13.lace curtain
14.lace-schors
15.lace-winged
16.lacebark
17.Lacedaemon
18.lacedaemonian
19.laceleaf
20.Laceless
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 151 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lace door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 12 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 131184 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden