"lase" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

lase

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Back-formatie van laser., Alsof het verwijderen -er.


Naamwoord:

lase fa druppel (van een vloeistof)


Werkwoord:

lase (derde persoon enkelvoud tegenwoordige Lases, onvoltooid deelwoord stralend, onvoltooid verleden deelwoord lased) (transitief) Om een ​​laserstraal op het gebruik, als bij het zagen. De chirurg lased de langgerekte zachte gehemelte, het afsnijden van de overtollige weefsel en het stoppen van de bloedstroom in één swipe. De fysisch chemicus lased de atomen als ze voorbij tussen de elektroden aan hun beweging te bestuderen. 2010 (publicatiedatum), Daniel Lametti, "De Proton Gets kleine (re)", Discover, ISSN 0274-7529, volume 32, nummer 1, januari-februari 2011, pagina 67: Bij een laser zapt een elektron baan om een ​​proton, het elektron ondergaat wat genoemd wordt het Lam shift, het absorberen van energie en springen naar een hoger energieniveau. Maar in plaats van stralend elektronen, Knowles onderzocht protonen met deeltjes die muonen, die hij noemt "de Elekton's vet neef." (Intransitief) om te opereren als een laser, om coherent licht los te wijten aan stimulatie.


Anagrammen:

ales, ELAS, Elsa, ² lezen, sales, verkoop, zegel, SEAL


Referentie:

lase

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding lase. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke lase vindt u hieronder:

1.las
2.Las Vegas
3.Las Vegas algoritme
4.lasagne
5.lasagne code
6.lasalocide
7.lasbaar
8.lasbaarheid
9.lascious
10.lasciviency
11.lascivient
12.lascivious
13.lasciviously
14.lascivity
15.lase
16.LASEK
17.laser
18.laser beam
19.laser pen
20.laser pointer
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 80 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lase door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 132549 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden