"gelach" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

gelach

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

laughter


Engels Uitspraak:

laugh•ter


Naamwoord:


Etymologie

(Angelsaksische) hleahtor; verwant aan (Oudhoogduitse) hlahtar, Duits Gelächter, (IJslandse) hlatr, (Deens) laatste. Zie Lach , intransitief werkwoord


Definitie

Een beweging (meestal onvrijwillige) van de spieren van het gezicht, in het bijzonder van de lippen, met een eigenaardige uitdrukking van de ogen, met vermelding van vrolijkheid, tevredenheid, of spot, en meestal bijgewoond door een sonore en onderbroken uitzetting van de lucht uit de longen. Zie Lach,Intransitief Werkwoord:


Definitie

De handeling van het lachen, dat is een zoete samentrekking van de spieren van het gezicht, en een aangename agitatie van de stemorganen, is niet alleen, of geheel binnen de jurisdictie van onszelf. Sir T. Browne. Schalks het meisje glimlachte, en met de ogen overschrijding van het lachen. Longfellow.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding gelach. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 109 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding gelach door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 7 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 132908 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden