"lava" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

lava

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

lava


Engels Uitspraak:

la•va


Naamwoord:


Etymologie

(Italiaans) lava lava, origineel in Napels, een stortvloed van regen overlopen de straten, van (Italiaanse) & (Latijn) lavare te wassen. Zie Lave .


Definitie

De gesmolten gesteente uitgestoten door een vulkaan uit haar top of gespleten kanten. Het stroomt in beken soms mijl in lengte. Het geeft ook uit spleten in het aardoppervlak, en vormen bedden die vele vierkante mijl, zoals in het noordwesten van de Verenigde Staten.

Opmerking: Lavas zijn ingedeeld, op basis van hun structuur, zoals scoriaceous of cellulaire, glazig, steenachtige, etc. en volgens het materiaal waaruit zij bestaan, als doleritic, trachytic, enz Lava molensteen, een harde en grove basalt molensteen uit de buurt van de Rijn. - Lava ware, een soort goedkope aardewerk gemaakt van ijzer slakken gegoten in tegels, urnen, tafelbladen, etc. lijkt lava in uiterlijk.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding lava. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke lava vindt u hieronder:

1.lav
2.lava
3.lavabo
4.Lavabodoekje
5.lavacicle
6.lavacultophilia
7.lavage
8.lavaglas
9.lavakoepel
10.Laval
11.lavalamp
12.lavalava
13.lavalike
14.lavallière
15.lavalliere
16.Lavant
17.lavaret
18.lavas
19.Lavasan
20.lavash
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 105 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding lava door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 132998 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden