"licence" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

licence

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van de oude Franse licentie, uit het Latijn licentia.


Naamwoord:

licentie (telbare en ontelbare, meervoud licenties) (Verenigd Koninkrijk, Canada, Australië) standaard spelling van rijbewijs


Werkwoord:

licentie (derde persoon enkelvoud tegenwoordige licenties, onvoltooid deelwoord licenties, onvoltooid verleden deelwoord licentie) (Verenigd Koninkrijk, Canada, niet-standaard) Alternatieve vorm van licentie.


Referentie:

licence

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding licence. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 113 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding licence door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 135123 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden