"in armoede leven" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

in armoede leven

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Werkwoord:

leven in armoede (derde persoon enkelvoud tegenwoordige leven in armoede, onvoltooid deelwoord die in armoede leven, onvoltooid verleden deelwoord leefde in armoede) met een cash inkomen onder de armoedegrens Ondanks het economisch herstel, het percentage van de Amerikaanse bevolking dat in armoede steeg tot 12,5 procent in 2003 in armoede leven, dat wil zeggen, het leiden van een leven op hetzelfde economische niveau als iemand die geen doel of de overheid voordelen en waarvan de contante inkomen onder de armoedegrens conservatieven zeggen dat minder dan 0,5 procent van de bevolking is krijgt echt in armoede leven, met het argument dat de statistieken van de waarde van de naastenliefde en het welzijn moet omvatten.


Referentie:

live in poverty

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding in armoede leven. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 176 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding in armoede leven door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 136949 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden