"Lowth" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

Lowth

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Van laag + -de.


Naamwoord:

Lowth (ontelbaar) (UK dialectische, Noord-Engeland) laagheid. 1843, Thomas Becon, John Ayre, De vroege werken van Thomas Becon: "Want ik ben er zeker van dat noch dood noch leven, noch engelen noch regel, noch de macht, noch tegenwoordige, noch toekomende dingen, noch hoogte noch Lowth, noch enige ander schepsel, berust ons zal kunnen scheiden van de liefde Gods, welke is in Christus Jezus, onze Heer. " (UK dialectale) (in het meervoud) Lowlands.


Referentie:

lowth

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding Lowth. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 13 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding Lowth door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 138671 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden