"mis-" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

mis-

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

mis-


Engels Uitspraak:

mis-


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

In de woorden van de Teutoonse oorsprong, uit (Angelsaksische) mis-; verwant aan het (Nederlandse) mis-, Duits ontbrekende, (Oudhoogduits) missa-, missi-, (IJslandse) & (Deens) mis-, (Zweedse) ontbrekende, (Gothic) missa-; origineel, een voltooid deelwoord van de wortel van de Duitse meiden te mijden, (Oudhoogduits) Midan, (Angelsaksische) mi (Miss te mislukken van). In woorden van de Franse, uit (Oude Franse) bood-, (Frans) Me-, bood-, van (Latijnse) minus minder (zie Minus). In het huidige gebruik van deze twee voorvoegsels worden vaak verward.


Definitie

Een prefix adjectively en bijwoordelijk gebruikt in de betekenis van de mis, mis, ziek, ten onrechte, ongeschikt; als, wandaad, misleiden, ellende, onverlaat.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding mis-. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 109 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding mis- door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 150233 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden