"misadvisedly" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

misadvisedly

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

misadvised + -ly


Bijwoord:

Bijwoord misadvisedly (comparative misadvisedly superlative misadvisedly) In een misadvised manier. Een deel of alle van dit bericht is geïmporteerd uit de 1913 editie van Webster's Dictionary, die is nu vrij van auteursrechten en dus ook in het publieke domein. De geïmporteerde definities kunnen aanzienlijk verouderd, en meer recent zintuigen kan geheel ontbreken.


Referentie:

misadvisedly

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding misadvisedly. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 109 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding misadvisedly door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 150248 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden