"geld bom" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

geld bom

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Bedacht in 2007 door de Ron Paul presidentiële campagne


Naamwoord:

geld bomb (meervoud geld bommen) (US, politiek) Een intense, korte termijn internet fundraising campagne, meestal het nemen van 24 uur of minder 2007 17 december, Kenneth P. Vogel, '' Money bomb ': Ron Paul verhoogt $ 6.000.000 in 24 -uurs periode ": hij het opzetten van een website die toezeggingen gevraagd voor de bijdragen rechtstreeks worden gedaan om de Paul campagne op die dag - een techniek die bekend werd als" geld bom ', die hij opnieuw gebruikt om zo'n groot effect zondag. 2008, Mark Frazier, Revolutie van Ron Paul: Geschiedenis in de maak, pagina 98: Na de 5 november geld bom, een Obama supporter probeerde een bom geld hebben voor Obama.


Referentie:

money bomb

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding geld bom. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 40 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding geld bom door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 152108 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden