"moraceous" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

moraceous

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Latin Morus ("moerbeiboom").


Adjectief:

Adjectief moraceous (niet vergelijkbaar) Van of met betrekking tot de moerbei planten in het geslacht Moraceae 1978 Dard Hunter, Papermaking: De geschiedenis en de techniek van een oude ambacht, pagina 26: De amatl papier werd gemaakt van de bast van een boom moraceous; van deze bomen zijn er 55 geslachten en meer dan 700 soorten, van de brede verspreiding, bijna 600 wordt samengesteld in de interne geslacht Ficus.


Referentie:

moraceous

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding moraceous. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 185 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding moraceous door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 153200 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden