"moraalfilosofie" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

moraalfilosofie

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Naamwoord:

moraalfilosofie (meervoud morele filosofieën) (filosofie) Ethics. 1776, Adam Smith, The Wealth of Nations, pagina 769. De stelregels van het gewone leven werden gerangschikt in een aantal methodische orde, en met elkaar verbonden door een aantal gemeenschappelijke beginselen, op dezelfde wijze als zij hadden geprobeerd om de verschijnselen van de natuur te regelen en sluit . De wetenschap die pretendeert aan die aansluiten principes te onderzoeken en uit te leggen, is wat goed is heet morele filosofie.


Referentie:

moral philosophy

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding moraalfilosofie. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 232 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding moraalfilosofie door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 153219 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden