"min of meer" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

min of meer

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Bijwoord:

Bijwoord meer of minder (niet vergelijkbaar) Er zijn ongeveer honderd mensen in de kamer, meer of minder 1992 Rudolf M. Schuster, De Hepaticae en Anthocerotae van Noord-Amerika: Ten oosten van de honderdste Meridian, volume V, pagina 5 De sporofyt voet ook kenmerkend: het is zeer breed en min of meer lensvormige of disciforme, zo breed of breder dan de calyptra stengel en is zittend op de calyptra basis bijna Ik heb min of meer gegarandeerd mezelf een top merk in mijn laatste examens.


Referentie:

more or less

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding min of meer. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 421 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding min of meer door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 1 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 153304 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden