"moeder van alle" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

moeder van alle

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

Gepopulariseerd na het gebruik ervan door Saddam Hoessein, toen president van Irak, in verwijzing naar de Golfoorlog als ام المعارك (Umm al-ma'ārik, "moeder van veldslagen").


Uitdrukking:

moeder van alle - (informele) Gebruikt voor een meervoud aan een verbinding naamwoord met de betekenis van vormen: de grootste of de grootste in zijn soort. 2003 "2003 Movie Guide", Christian Science Monitor, 26 december 03: Rijden naar een diner betrokkenheid, krijgt een Parijse vrouw vast te zitten in de moeder van alle files, biedt een rit naar een knappe voetgangers, en gaat een vluchtige affaire die vangt beiden verrast. 2006 Jean Chatzky, "Get the Scoop", Money, vol. 35.8: Vijf postorderbedrijf ijsjes. Vier zwangere vrouwen. Welkom op de moeder van alle smaaktesten.


Referentie:

mother of all

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding moeder van alle. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 254 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding moeder van alle door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 153744 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden