"national" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

national

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

national


Engels Uitspraak:

na•tion•al


Bijvoeglijk Naamwoord:


Etymologie

Confer (Frans) nationale.


Definitie

1. Van of met betrekking tot een natie; gebruikelijk om een ​​heel volk of ras; publiek; het algemeen; als, een nationale regering, taal, kleding, douane, calamiteit, etc.

2. Aan het eigen land of natie. Volkslied, een populair lied of lofzang die is uitgegroeid door de algemene acceptatie van de erkende muzikale expressie van de patriottische gevoelens van een natie; als, "God save the King" heet het volkslied van Engeland. - Nationale bank, de officiële gemeenschappelijke naam van een klasse van bancaire bedrijven volgens de wetten van de Verenigde Staten gevestigd. - Nationale vlag. Zie Vlag . - Nationale Garde, een lichaam van militie, of een lokale militaire organisatie, zoals in Parijs tijdens de Franse Revolutie, of bepaalde organen van milities in andere Europese landen en in de Verenigde Staten. - Nationale groet, een groet bestaat uit zoveel wapens als er staten in de Unie. [Verenigde Staten]Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding national. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke national vindt u hieronder:

1.nat
2.nat achter de oren
3.nat het bed
4.nat van de klaver
5.nat werk
6.nat worden
7.nat-geschoeid
8.Nata
9.nata de coco
10.natachig
11.natal
12.natal gespleten
13.natal kook
14.natal plum
15.Natali
16.Natalia
17.Natalie
18.natalism
19.natalist
20.natalitial
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 15 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding national door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 5 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 157977 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden