"nieuwe gedachte" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nieuwe gedachte

" definitie        
AD 970 X 250

Webster

Engels Woord:

new thought


Engels Uitspraak:

new thought


Naamwoord:


Definitie

Nieuwe Gedachte.

Elke vorm van geloof in de geestelijke gezondheidszorg met uitzondering van (1) Christian Science en (2) hypnose of psychotherapie. De centrale principe is bevestigend gedachte, of een suggestie, werkzaam in de overtuiging dat de mens produceert veranderingen in zijn gezondheid, zijn financiën, en zijn leven door de vaststelling van een gunstige mentale houding. (Angelsaksische) een therapeutisch doctrine het voor staat stil en afwezig psychische behandeling, en de theorie dat alle ziekten zijn geestelijke oorsprong. Als een sekte heeft het zijn centrale gedachte van de inprenting van werkbare optimisme in tegenstelling tot de "oude gedachte" van de zonde, kwaad, predestinatie, en pessimistische berusting. De term is in wezen synoniem met de term High Gedachte, gebruikt in Engeland.Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nieuwe gedachte. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


Gelijkaardige Woorden:

Anders gezegd Soortgelijke nieuwe gedachte vindt u hieronder:

1.NIE
2.nieceless
3.niedermayrite
4.Nief
5.NIEHS
6.niellist
7.nielsbohrium
8.niemand
9.Niepce's proces
10.nier
11.nier erts
12.nier wikke
13.nier-
14.nier-portal
15.nier-vorm
16.nierbekken
17.niercelcarcinoom
18.nieren
19.nieren lichaampje
20.nierite
AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 45 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nieuwe gedachte door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 4 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 160048 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden