"nondaily" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nondaily

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

niet- + dagelijks


Naamwoord:

nondaily (meervoud nondailies) Een publicatie die niet elke dag wordt gepubliceerd. 2008 april 5, Tim Arango, "Krant Chain Hires adviseur als het weegt Herstructurering", New York Times: Journal Registreer bezit 22 dagbladen en 310 nondailies, meestal geclusterd in zes gebieden: Greater Philadelphia, Michigan, Connecticut, Greater Cleveland en de mid-Hudson regio van New York.


Adjectief:

Adjectief nondaily (niet vergelijkbaar) Niet dagelijks.


Referentie:

nondaily

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nondaily. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 16 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nondaily door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 3 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 163176 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2018 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden