"nonperiod" Betekenis | Gratis Dutch Woordenboek | internationale-woordenboek.com
header logo
Terug Naar | Thuis       Search

"

nonperiod

" definitie        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologie:

niet- + periode


Adjectief:

Adjectief nonperiod (niet vergelijkbaar) Niet verbonden aan een (financiële of historische) periode. 2007 9 november Ken Johnson, "Vergulden het Ancien Rgime", New York Times: Daarentegen, een van de beste delen van de Wrightsman Galleries is een nonperiod kamer met een weergave van Sèvres keramiek, waaronder 10 kleine stukjes hout meubelen versierd met levendig gekleurde keramische tegels, platen en panelen.


Referentie:

nonperiod

Ons helpen om onze vertalingen te bewerken! Klik op de icoontjes bewerking te beginnen. Bedankt voor je hulp!AD 728 X 90

Bezoeker Ingang:

Bezoekers zijn van harte welkom om ons te helpen de betekenis van uitbreiding nonperiod. Vul het formulier hieronder om uw definitie, bijvoorbeeld of commentaar toe te voegen.

 

Post Uw Inbreng


 
Vul uw naam in
 
Definitie Voorbeeld Commentaar
 

Bewijzen dat je bent geen machine
Voer de code

Gaat u akkoord met de internationale-woordenboek.com gebruiksvoorwaarden en privacy beleid

 


AD 160 X 600


Dank u voor uw bezoek internationale-woordenboek.com, een gratis online woordenboek met meer dan 200.000 definities van woorden en zinnen. U bent bezoeker 6 op deze pagina. Gelieve te helpen ons de betekenis van uitbreiding nonperiod door een alternatieve definitie of bovenstaande voorbeeld. Gelieve opmerkingen om ons te helpen de site te verbeteren toe te voegen. Er zijn 2 Categorieën voor dit woord. Dit is woord 165917 in ons woordenboek.
Auteursrecht © 2017 | internationale-woordenboek.com | Alle Rechten Voorbehouden
Thuis | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden